2017.07.17.

Reggel azon gondolkodtam, míg apát vártam a kocsiban, hogy tulajdonképpen nem is a betegséggel állunk mi harcban, hiszen Zalán orvosaira egy szavunk nem lehet, hanem inkább a következményekkel.

Zalánt, bár testileg még nem egészséges, de mégis egészséges lelkűként próbáljuk nevelni. Semmivel sem másként, mint a többieket. Pl. az András korabeli gyerekek (17 múlt András) javában buliznak, csavarognak, esetleg cigiznek és isznak , addig András nem jár sehova. Maximum edzésre és iskolába, ha nincs szünet. A tanulmányi eredménye 4-es átlag felett van, ugyanúgy, ahogy a többieknek is. A többiek sem róják a falu utcáit, itthon szépen eljátszadoznak, elunokatesóznak. Zalánt sem szeretnénk másképp nevelni. 

A körülmények kicsit másabbak, de majd minden alakul, ha végre az albérlettel járó terhektől megszabadulunk. Igaz, még biztos beletelik néhány hónapba, mire helyrejövünk. De legalább már haladunk.

Viszont az utóbbi hónapok rámutattak, hogy ha nem változtatunk és nem kapcsolunk egy fokozattal le, akkor szép lassan elúszik a házasságunk. Andrással beszélgettem ma és ő úgy látja, apa már nagyon fáradt. Zalánnak pedig egész családra,  pozitív megerősítésre van szüksége. Így most kicsit visszaveszünk a tempóból és a többi a majd jön magától. Most muszáj kicsit befelé figyelnünk.

Természetesen továbbra is fogok hírt adni magunkról, mint eddig is, de… Ezt meg kell tennünk magunkért, a családunkért, Zalánért. Egy pozitív környezetben, egy összetartó családban ő is könnyebben fog gyógyulni!

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Legutóbbi bejegyzések

%d blogger ezt kedveli: